• slajder1

  ГОР ИНГ ДООЕЛ

  БИТОЛА

 • slajder2

  ГОР ИНГ ДООЕЛ

  БИТОЛА

 • slajder3

  ГОРИНГ ДООЕЛ БИТОЛА

Добредојдовте во Гор инг

РАБОТИМЕ УСПЕШНО ПОВЕЌЕ ГОДИНИ СО ПОЗНАТИ СВЕТСКИ БРЕНДОВИ КАКО ШТО СЕ; SIOEN, DELTA PLUS, CXS, BREND, LEON, STENCO, PASTOR, BULTEX99, GIASCO И МНОГУ ДРУГИ

заштитни
јакни
заштитни
обувки
заштитни
елеци
заштитни 
очила
 • искуство
  & креативност

  Гор Инг ДООЕЛ,
  Мисија
  - Континуирана  едукација и пренос на знаења
  - Доверливост во работењето, лојалност кон клиенти и вработени
  - Иновативност во услугите, промовирање и внесување на модерни практики и технологии
  Цел
  Да обезбедиме квалитетна и модерна облека и опрема
  НАША ГЛАВНА ЦЕЛ И ИДЕЈА  Е КОНТИНУИРАНА И УСПЕШНА СОРАБОТКА СО НАШИТЕ ПАРТНЕРИ И КЛИЕНТИ, ДА ИСПОРАЧМЕ КВАЛИТЕТЕН ПРОИЗВОД ОД КОЈ НАЈВЕЌЕ БИ БИЛЕ ЗАДОВОЛНИ КРАЈНИТЕ ПОТРОШУВАЧИ

 • мода

  Гор Инг ДООЕЛ,
  Мисија
  - Континуирана  едукација и пренос на знаења
  - Доверливост во работењето, лојалност кон клиенти и вработени
  - Иновативност во услугите ,промовирање и внесување на модерни практики и технологии
  Цел
  Да обезбедиме квалитетна и модерна облека и опрема
  НАША ГЛАВНА ЦЕЛ И ИДЕЈА  Е КОНТИНУИРАНА И УСПЕШНА СОРАБОТКА СО НАШИТЕ ПАРТНЕРИ И КЛИЕНТИ, ДА ИСПОРАЧМЕ КВАЛИТЕТЕН ПРОИЗВОД ОД КОЈ НАЈВЕЌЕ БИ БИЛЕ ЗАДОВОЛНИ КРАЈНИТЕ ПОТРОШУВАЧИ

 • инспирирани од вас

  Гор Инг ДООЕЛ,
  Мисија
  - Континуирана  едукација и пренос на знаења
  - Доверливост во работењето, лојалност кон клиенти и вработени
  - Иновативност во услугите, промовирање и внесување на модерни практики и технологии
  Цел
  Да обезбедиме квалитетна и модерна облека и опрема
  НАША ГЛАВНА ЦЕЛ И ИДЕЈА  Е КОНТИНУИРАНА И УСПЕШНА СОРАБОТКА СО НАШИТЕ ПАРТНЕРИ И КЛИЕНТИ, ДА ИСПОРАЧМЕ КВАЛИТЕТЕН ПРОИЗВОД ОД КОЈ НАЈВЕЌЕ БИ БИЛЕ ЗАДОВОЛНИ КРАЈНИТЕ ПОТРОШУВАЧИ

“Работникот е огледало на секоја фирма”

ГОР ИНГ БИТОЛА

За компанијата

 • Нашата МИСИЈА

  КОНТИНУИРАНА ЕДУКАЦИЈА И ПРЕНОС НА ЗНАЕЊА. ДОВЕРЛИВОСТ ВО РАБОТЕЊЕТО, ЛОЈАЛНОСТ КОН КЛИЕНТИ И ВРАБОТЕНИ. ИНОВАТИВНОСТ ВО УСЛУГИТЕ, ПРОМОВИРАЊЕ И ВНЕСУВАЊЕ НА МОДЕРНИ ПРАКТИТКИ И ТЕХНОЛОГИИ.

 • нашата идеја

  НАША ГЛАВНА ЦЕЛ И ИДЕЈА  Е КОНТИНУИРАНА И УСПЕШНА СОРАБОТКА СО НАШИТЕ ПАРТНЕРИ, ДА ИСПОРАЧМЕ КВАЛИТЕТЕН ПРОИЗВОД ОД КОЈ НАЈВЕЌЕ БИ БИЛЕ ЗАДОВОЛНИ КРАЈНИТЕ ПОТРОШУВАЧИ НА ИСТИОТ.

Препораки

 • “ наша главна цел е континуирана и успешна соработка со нашите партнери , да испорачме квалитетен производ од кој највеќе би биле задоволни крајните потрошувачи на истиот.”

  гор инг дооел битола
 • “ наша главна цел е континуирана и успешна соработка со нашите партнери , да испорачме квалитетен производ од кој највеќе би биле задоволни крајните потрошувачи на истиот.”

  гор инг дооел битола

Контакт информации

тел.: +389 47 610 077 | +389 78 276 267   |  +389 070 357 011
адреса:  ул. Никола Тесла бр.109 7000 Битола, Македонија

Почитувани посетители, Ви благодариме што не посетивте за сите дополнителни информации и прашања слободно контактирајте не на некој од наведените телефонски броеви или испратете е-маил порака.

...