Слика за банер за внатрешни страни

52

Елеци

           10484 13008 01          

             10484 08007

     10263 13007 01
           GLASGOW
Soft Shell двослоен
водоотпорен елек.100%
полиестер. Тежина 320гр/м
Бои:црна, тегет, сива
            GLASGOW
Soft Shell двослоен
водоотпорен елек.100%
полиестер. Тежина 320гр/м
Бои:црна, тегет, сива
         STAR
Ватиран елек со патент.100%
Полиестер
Тежина180 гр/м2
Бои: црна, тегет, сива
 
         

 

 

 

5425 13007 01

           

                         

                       

                             81Qazzc5QL. AC UL1500

       

                  

 

           

              712jkrASaKL. AC UL1500

 

         

AZUA 2.0

Унисекс елек.

80% полиестер + 20% памук.

Тежина170 гр/м2

Бои: Сива, Тегет 

 

 

 

 

 

 

DAYTONA

Унисекс елек ватиран со контрастен микрофлис. 

100%полиестер/рипстоп иглед. 

Тежина200 гр/м2
 Бои: Тегет, Сива, Црна, Плава, Црвена

 

 

 

 

DAYTONA

Унисекс елек ватиран со контрастен микрофлис. 

100%полиестер/рипстоп иглед. 

Тежина200 гр/м2
 Бои: Тегет, Сива, Црна, Плава, Црвена

                   5403 14000 01
 
             aveo lady         Женски елек со две лица од едната полар од другата 100 полиестер
         

RADAR 2.0

Унисекс елек, со патент

ватирана внатрешност со постава

со висока густина.

100% полиестер.

Тежина180 гр

Бои:црна, тегет

 

 

 

 

 

 

AVEO 

Софтшел елек поставен со поларен флис, 280 грама 

Боја бела,сина и црвена 

 

 

 

 

 Женски елек со две лица од

едната полар од другата 100 % полиестер.

Боја зелено-црно,црвено -тегет

                                   
          10363 13010                                  10363 03015         10363 09012 01 
          MEMORY
 Машки елек од полиестер со пердув ефект. 
100% Полиестер 
Тежина 56 гр/м2
 Бои:Црвена, Тегет, Црна, Плава
            MEMORY
 Машки елек од полиестер со пердув ефект. 
100% Полиестер 
Тежина 56 гр/м2
 Бои:Црвена, Тегет, Црна, Плава
        MEMORY
 Машки елек од полиестер со пердув ефект. 
100% Полиестер 
Тежина 56 гр/м2
 Бои:Црвена, Тегет, Црна, Плава .