Слика за банер за внатрешни страни

52

Заштита за уши

  .........................       Антифон со школки од полистирен и синтетичка пена обрач од АБС Меки перничиња со лесен притисок SNR 28dB          Еднократни чепчиња за уши од полиуретанска пена Пакување 200 пара SNR 37dB          Силиконски чепчиња за уши на врвка флексибилни повеќекратна употреба SNR 29dB Пакување 10 пара 9 во ќеса 1 пар во кутија    
          Антифон со школки од полистирен
 и синтетичка пена, обрач од
АБС Меки перничиња со лесен
притисок SNR 28dB
        Еднократни чепчиња за уши
од полиуретанска пена
Пакување 200 пара SNR 37dB
        Силиконски чепчиња за уши на
врвка, флексибилни, повеќекратна
 употреба SNR 29dB Пакување
10 пара - 9 во ќеса + 1 пар во кутија
   
          Антифони со школка од АБС и синтетичка пена обрач од поликарбонат. SNR 29                        
          Антифони со школка од АБС и
синтетичка пена , обрач од
поликарбонат. SNR 29