Работнички одела

worker winter pantoloni do pojas       worker winter refleks pantoloni do pojas        
WORKER WINTER 
Унисекс зимски панталони, со поларен флис, контрастни вметоци, рефлекс ленти на заден џеб.
Состав100% памук
Изглед чешлан сатен
Тежина 350 гр/м2
Бои цива, тегет
      WORKER WINTER REFLEX 
Унисекс зимски панталони, со поларен флис, рефлектирачки ленти,  контрастни вметоци, рефлекс ленти на заден џеб.
Состав 100% памук
Изглед чешлан сатен
Тежина 350 гр/м2
Бои: сива, тегет
       
worker tech pantoloni do pojas       њоркер рефлекс пантолони до појас     worker strech pantoloni do pojas  
WORKER TECH 
Унисекс панталони, за сите сезони со влошки за колена, контрастни вметоци и штепови, рефлекс ленти на заден џеб.
Состав 65% полиестер + 35% памук
Изглед твил механички стреч
Тежина 265 гр/м2
Бои тегет, црна, сива
      WORKER REFLEX 
Унисекс панталони, за сите сезони, со рефлектирачки ленти, контрастни вметоци и шевови, рефлекс ленти на заден џеб.
Состав100% памук
Изглед твил што не се собира
Тежина260 гр/м2
Бои: тегет, сива
    WORKER STRETCH 
Унисекс панталони, стреч, за сите сезони,контрастни вметоци и шевови, рефлекс ленти на заден џеб.
Состав 98% памук + 2% еластин
Изглед твил стреч
Тежина300 гр/м2
Бои:тегет,црна, сива, крем
 
trolley rabotni pantoloni treger       CABIN rabotna jakna     worker pantoloni do pojas  

TROLLEY 
Панталони со прерамки со висока бубрежна заштита.
Состав 100% памук
Изглед твил што не се собира
Тежина 260 гр/м2
Бои сива, тегет

      CABIN 
Јакна со џинс крој, предно закопчување,
со пластични покриени копчиња; 
регулација на половина со лепенка.
Состав 100% памук
Изглед твил што не се собира
Тежина 260 гр/м2
Бои сива, тегет
    WORKER 
Унисекс панталони, за сите сезони, со контрастни вметоци и штепови, рефлекс ленти на заден џеб.
Состав 100% памук
Изглед твил што не се собира
Тежина 260 гр/м2
Бои тегет,црна, плава,сива,крем
 
 Јакна панталони до појас и панталони со прерамки190гр м2ракави со ластик        Панталони со прерамкипанталони до појас и јакна280гр м2појачување на колената со     Пантолони до појас и со прерамки и јакна 270гр м2струк со ластик од странитестранични џебови со додатоци за алати  
Јакна, панталони до појас и
панталони со прерамки, 190гр-м2,
ракави со ластик, два џебови на
гради и два странични. 
      Панталони со прерамки, панталони
до појас и јакна, 280гр-м2, појачување
на колената со можност за вметнување
на влошка од полиуретан, флуросцентни
траки на колената, голем патент напред. 
    Пантолони до појас и со прерамки
и јакна 270гр-м2, струк со ластик
од страните, странични џебови со
додатоци за алати, појачување на
колената со можност за вметнување
на полиуретанска влошка.
 
 Работна блуза панталони до појас и со прерамки 65 полиестер 35 памук        Работна блузапанталони до појас и панталони со прерамки 65 полиестер     Работни кратки панталони 240гр м2ластик назад на струк  
 Работна блуза ,панталони до појас
и со прерамки, 65 полиестер - 35 памук.
Бои тегет-сина и сива-потокалова.

Работна блуза, панталони до појас
и панталони со прерамки,  65
полиестер - 35 памук. Држач за беџ,
6 џеба.

Работни кратки панталони 240гр-м2,
ластик назад на струк,
мултифункционални странични
џебови, два џебови назад.


 
           
Работни панталони со прерамки 100% памук.
Бои: црна/црвена; црна/плава; црна/сива; црна/зелена
       Работна јакна со мобилни ракави ,се прави и елек,материјал 100% памук.
Бои:црна/црвена; црна/плава; црна/сива; црна/зелена
    Работни панталони до појас 100% памук.Бои:црна/црвена; црна/плава; црна/сива; црна/зелена  
           
Панталони со прерамки ,појачување на колената,со флуросцентни додатоци,65% полиестер,35% памук,270гр/м2.        Работна панталони со прерамки ,до појас  и јакна,
245 g/m2, 65% полиестер / 35% памук,
рендер од еластична плетенина,
7надворешни џеба и рамка за чекан во лев шав,
џеб за метро.
Појачување на колена
со можност за вметнување на влошка од полиуретан.EN ISO 13 688:2013
     Работно одело 65 полиестер,35 памук.