Слика за банер за внатрешни страни

52

Кломпи

       azu lady      Кломпи женски и машки перфориран дел го провретрува стапалотоспречуваќи потењеГо спречува сраснувањето на ноктите     Кломпи машки бели од природна кожадрвен ѓон со полиуретански прегип на прсти
       Кожни женски кломпи со анатомска влошка
и полиуретански ѓон.
    Кломпи женски и машки перфориран
дел го провретрува стапалото,
спречуваќи потење. Го спречува
сраснувањето на ноктите. Флексибилниот
полиуретански ѓон, овозможува лесно
свиткување и го спречува лизгањето 
    Кломпи машки бели од природна кожа,
дрвен ѓон со полиуретански прегип
на прсти.
       Кломпи машки бели природна кожаполиуретански      Кломпи машки бели природна кожаполиуретански ѓон      
     

 Кломпи машки бели природна кожа,
полиуретански ѓон.

 

 

Кломпи кожни со анатомска влошка,

полиуретански ѓон.

   

Кломпи машки бели природна кожа,
полиуретански ѓон.

 

Кломпи кожни со анатомска влошка,

полиуретански ѓон.

   

Кломпи со анатомска кожна влошка,

перфориран дел кај прстите за

дишливост на стапалото.

 

 klompiКломпи кожни со анатомска влошка,

полиуретански ѓон.