Слика за банер за внатрешни страни

52

Јакни софтшел

 

                                              5603 02000 

               

     5603 08007 01


5603 09000 01

   

 

 

Gale lady  

 GALE

 Softshell машка  и женска струкирана јакна , отпорна навода (WP/MM 8000) и ветер (MVP/GR3000).Материјал 100% полиестер.Тежина 320гр/м2 Бои Плава, Црна, Тегет, Црвена, Сива

GALE

Softshell машка и женска струкирана  јакна ,  отпорна на вода  и ветер (WP/MM 8000  ) и мембрана за издишивање   (MVP/GR 3000)Материјал  100 % полиестер Тежина 320 гр/м2Бои Плава ,сива,црвена, тегет,црна и портокалова 

   GALE 

Softshell машка јакна и ѓенска струкирана , отпорна навода и ветер (WP/MM 8000) и мембрана за издишување  (MVP/GR3000).Материјал 100% полиестер.Тежина 320гр/м2 Бои Плава, Црна, Тегет, Црвена, Сива

 GALE 

Softshell машка јакна и женска струкирана ,отпорна навода и ветер (WP/MM 8000) и мембрана за издишување (MVP/GR3000).Материјал 100% полиестер.Тежина 320гр/м2 Бои Плава, Црна, Тегет, Црвена, Сива

 

874 06006 h

              S o Soft Shell donna Sunny PAYPER 330gr Verde          Kurtka CXS PAGE damska softshell czerwona  page 0001 Layer 4 min 600x600
                      SUNNY
Softshell женска јакна, отпорна навода (WP/MM 8000)и ветер (MVP/GR 5000).93% полиестер +7% еластин. Тежина 330гр/м2
Бои: Виолетова,Црвена, Црна, Сива, Зелена, Тегет

SUNNY

Softshell женска јакна, отпорна навода (WP/MM 8000)и ветер (MVP/GR 5000).93% полиестер +7% еластин. Тежина 330гр/м2
Бои: Виолетова,Црвена, Црна, Сива, Зелена, Тегет

                     PAGE 

Јакна женска од softshell  материјал кој е водоотпорени не пропушта ветер, 96% полиестер4 % еластин, капа која се отстранува,патент под пазуви за вентилација исо мембрана за издишување.

 PAGE

Јакна женска од softshell  материјал кој е водоотпорени не пропушта ветер, 96% полиестер4 % еластин, капа која се отстранува,патент под пазуви за вентилација исо мембрана за издишување.

  1128 13031 01

trip

     1126 08020 01

1126 09012 01

TRIP

Softshell машка јакна. 

Обработка со плетка и sofshell.

100% полиестер.

Тежина 300гр/м2.

Бои Тегет, Црна, Црвена, Бела.

TRIP

Softshell машка јакна. 

Обработка со плетка и sofshell.

100% полиестер.

Тежина 300гр/м2.

Бои Тегет, Црна, Црвена, Бела

EXTREME

Softshell машка јакна, отпорна на

вода (WP/MM 8000) и ветер (MVP/GR4000).

100% полиестер.

Тежина 280гр/м2
Бои Плава, Бела, Тегет, Сива и Црна

EXTREME

Softshell машка јакна, отпорна на

вода (WP/MM 8000) и ветер (MVP/GR4000).

100% полиестер.

Тежина 280гр/м2
Бои Плава, Бела, Тегет, Сива и Црна.

    

 

dublin black 

                                            9403 13008 h

           dublinblunavy 000

 

9403 09000

DUBLIN

Ергономска софтшел јакна со патент,ластик и стегачи со лепенка на зглоб .Три надворешни џебови.Состав 100 % полиестер Изглед софтшел механички стречТежина 320 гр.Големини од XS,S,M,L,XL,XXL,3XL,4XL,5XLБоја црна,тегет,црвена,сива,плаваИстиот модел го има и во женска струкирана варијанта 

DUBLIN

Ергономска софтшел јакна со патент,ластик и стегачи со лепенка на зглоб .Три надворешни џебови.Состав 100 % полиестер Изглед софтшел механички стречТежина 320 гр.Големини од XS,S,M,L,XL,XXL,3XL,4XL,5XLБоја црна,тегет,црвена,сива,плаваИстиот модел го има и во женска струкирана варијанта 

DUBLIN

Ергономска софтшел јакна со патент,ластик и стегачи со лепенка на зглоб .Три надворешни џебови.Состав 100 % полиестер Изглед софтшел механички стречТежина 320 гр.Големини од XS,S,M,L,XL,XXL,3XL,4XL,5XLБоја црна,тегет,црвена,сива,плаваИстиот модел го има и во женска струкирана варијанта 

DUBLIN

Ергономска софтшел јакна со патент,ластик и стегачи со лепенка на зглоб .Три надворешни џебови.Состав 100 % полиестер Изглед софтшел механички стречТежина 320 гр.Големини од XS,S,M,L,XL,XXL,3XL,4XL,5XLБоја црна,тегет,црвена,сива,плаваИстиот модел го има и во женска струкирана варијанта 

 12003 03000  12003 09000 01

 

12003 13008 01

   perth

 
               PERTH
Машка ергономска двослојна водоотпорна јакна, прилагодливи ракави, долг SBS патент, еластичен раб на зглобови, 2 странични џебови со патент. 
 
100 % ПОЛИЕСТЕР, МЕХАНИЧКИ СТРЕЧ
XS-S-M-L-XL-XXL-3XL-4XL-5XL
280 гр./м2
 
                  PERTH
Машка ергономска двослојна водоотпорна јакна, прилагодливи ракави, долг SBS патент, еластичен раб на зглобови, 2 странични џебови со патент. 
 
100 % ПОЛИЕСТЕР, МЕХАНИЧКИ СТРЕЧ
XS-S-M-L-XL-XXL-3XL-4XL-5XL
280 гр./м2
 
                PERTH
Машка ергономска двослојна водоотпорна јакна, прилагодливи ракави, долг SBS патент, еластичен раб на зглобови, 2 странични џебови со патент. 
 
100 % ПОЛИЕСТЕР, МЕХАНИЧКИ СТРЕЧ
XS-S-M-L-XL-XXL-3XL-4XL-5XL
280 гр./м2
 
                   PERTH
Машка ергономска двослојна водоотпорна јакна, прилагодливи ракави, долг SBS патент, еластичен раб на зглобови, 2 странични џебови со патент. 
100 % ПОЛИЕСТЕР, МЕХАНИЧКИ СТРЕЧ
XS-S-M-L-XL-XXL-3XL-4XL-5XL
280 гр./м2
 51rKrQgEs L. AC UL1200 сторм   ALASKA BLUE  alaska black 
STORM
 Двобојна ергономска машка јакна, целосен патент SBS, капа која се става во јаката, прилагодливи ракави со стегачи на зглобовите со гума и велкро лепенка, два странични џебови со патент, еден џеб на градите со држач за беџ кој се сокрива, еден џеб за карта за скијање [skipass] на раката, врвка на половината. Еден внатрешен џеб и два патенти за олеснување на печатење и вез на градите и рамената.WP/MM 8000 MVP/GR 5000  93% ПОЛИЕСТЕР 93 % + 7% ЕЛАСТАН
XS-S-M-L-XL-XXL-3XL-4XL-5XL
STORM
 Двобојна ергономска машка јакна, целосен патент SBS, капа која се става во јаката, прилагодливи ракави со стегачи на зглобовите со гума и велкро лепенка, два странични џебови со патент, еден џеб на градите со држач за беџ кој се сокрива, еден џеб за карта за скијање [skipass] на раката, врвка на половината. Еден внатрешен џеб и два патенти за олеснување на печатење и вез на градите и рамената.WP/MM 8000 MVP/GR 5000  93% ПОЛИЕСТЕР 93 % + 7% ЕЛАСТАН
XS-S-M-L-XL-XXL-3XL-4XL-5XL
 
  ALASKA 
Ергономска машка јакна, целосен патент SBS, капа која се става во крагната, прилагодливи ракави со стегачи на зглобовите со гума и велкро лепенка, два странични џебови со патент, еден џеб на градите со држач за беџ кој се сокрива, еден џеб за карта за скијање [skipass] на раката, врвка на половината. Еден внатрешен џеб и два патенти за лесно печатење и вез на градите и рамената.
WP/MM 8000 MVP/GR 5000XS-S-M-L-XL-XXL-3XL-4XL-5XL
93 % Полиестер 7 % еластан
 
  ALASKA 
Ергономска машка јакна, целосен патент SBS, капа која се става во крагната, прилагодливи ракави со стегачи на зглобовите со гума и велкро лепенка, два странични џебови со патент, еден џеб на градите со држач за беџ кој се сокрива, еден џеб за карта за скијање [skipass] на раката, врвка на половината. Еден внатрешен џеб и два патенти за лесно печатење и вез на градите и рамената.
WP/MM 8000 MVP/GR 5000XS-S-M-L-XL-XXL-3XL-4XL-5XL
93 % Полиестер 7 % еластан