Слика за банер за внатрешни страни

52

Чевли и чизми

 

     lauterat       178200874 1961554590663080 2736426065404053613 n       59493 2118 131 808 00 METEOR S3
    Високи зимски чизми со ѓон  со термичка
 изолација( до -30С), водоотпорни со мембрана
за издишување да не поти стапалото
и поголема удобност
      Ниски чевли од нубук
кожа хидрофобна обработка со
 рефлективни детали, со композитна
капица. Ѓон огноотпорен, нелизгашки,
антистатик и отпорен на масла S3
       Високи чевли од нубук
кожа хидрофобна обработка со
 рефлективни детали, со композитна
капица. Ѓон огноотпорен, нелизгашки,
антистатик и отпорен на масла S3
     Ниски чевли горен дел од перфориран микрофибер кој лесно се одржувапостава со дишливост и отпорна на абразија                
    Ниски чевли горен дел од
перфориран микрофибер кој лесно
се одржува, постава со дишливост
и отпорна на абразија. Ѓон нелизгачки,
антистатик и маслоотпорни. O1 -S1 
      Високи чевли ,изработени од говедска кожа.
Постава со „ Gore-Tex„ термоизолација,анатомска влошка,
VIBRAM ѓон.
       Ниски чевли со заштитна капица ,дишечки текстил ,ѓон антистатик.
    Работни високи ниски чевли од говедска кожа водоотпорни со метална капица и табаница       basket giasco        rugby giasco 
    Работни високи-ниски
чевли од говедска кожа,
водоотпорни, со метална капица
и табаница, внатрешна постава
со издишување, нелизгачки,
антистатик и отпорни на масла.
S3 SRC
               
    186511796 1975344709284068 5877895133271399406 n        sella       185998853 1975427262609146 6265041130630784233 n 
    Ниска патика од софтшел материјал,без заштитна капица и табаница        Чевла ниска перфорирана кожа
S1+SRC+CI+P
      Ниска патика без заштитна капица и табаница ,водоодбојна со противлизгачки ѓон.
     Чевли ниски високи горниште говедска кожа ѓон двојно бризган полиуретан        Чевли ниски од микрофибер композитна капицаводоодбојна двојновбризган ѓон        

 

 

  Чевли ниски - високи, горниште
говедска кожа, ѓон двојно бризган
полиуретан, XXL чел. капица и
табаница, водоодбојно горниште.
       Чевли ниски од микрофибер
композитна капица, водоодбојна
двојновбризган ѓон
      Женски чевли S1-заштитна капица ,антистатички својства,апсорпција на енергија на пета;SRA-отпорност на лизгање 
                   
    Ниски чевли изработени од мрежаст дишачки текстил, нелизгачки ѓон.       Ниска и висока  заштитна чевла , горниште говедска водонепропусна кожа, ѓон двојно бризган полиуретан, композитна капица и табаница.Гумирана дополнителна заштитна на преден дел,        Ниска  заштитна чевла , горниште говедска водонепропусна кожа, ѓон двојно бризган полиуретан, композитна капица и табаница, рефлекс трака.Гумирана дополнителна заштитна на преден дел 
    calzado fal ebro m        segura      
tajo 
    Високи чевли изработени од гранулирана кожа со хидрофобен третман,композитна капица и табаница ,двојновбризган полиуретански ѓон.S3 SRC CI.        Високи чевли за заварувачи,изработени од гранулирана кожа со хидрофобен третман,композитна капица и табаница ,двојновбризган полиуретански ѓон.S3 SRC CI.      

Ниски чевли ,изработени од гранулирана кожа со хидрофобен третман,композитна капица и табаница ,двојновбризган полиуретански ѓон. S3 SRC CI.

 
   

ROAD GRAND

     

 ROAD CLARK

      Dunlop Pricemastor crne obuca vodoodbojne PVC cizme 1 600x600 
    Високи чевли од коњска кожа 1,6-1,8 мм премачкана со масло ,шиена  Goodyear консрукција на џон,постава со дишливост и отпорна на абразија,нелизгачки ѓон и маслоотпорен.       Високи чевли од висококвалитетна говедска кожа, шиена  Goodyear консрукција на џон,постава со дишливост и отпорна на абразија,нелизгачки ѓон и маслоотпорен.        Гумени чизми се ​​усогласуваат со барањата на индустријата за храна (отпорност на хемиски производи според стандардот ISO6110 - животински масти отпорна на масло од стакло по ISO 6112).