Слика за банер за внатрешни страни

52

Очила

          BLOW GRADIENT       Наочари маска од поликарбонат безбојни индиректна вентилација панорамски екран со антирефлектирачки ефект       Oчила маска проѕирни поликарбонатни леќи PVC оквир 4 вентили за воздух индиректна вентилација
          BLOW GRADIENT       Наочари-маска од поликарбонат,
безбојни, индиректна вентилација,
панорамски екран со антирефлектирачки
ефект Отпорни на змаглување и
гребење и отпорни на прскање од
растопени метали
      Oчила - маска, проѕирни
поликарбонатни леќи, PVC оквир,
4 вентили за воздух - индиректна
вентилација
           Oчила маска проѕирни поликарбонатни леќи PVC оквир дупчиња за воздух директна вентилација       Oчила за заварување и брусење двоен оквир со проѕирни и затемнетни минерални леќи DIN5. Оквир од свиткувачки PVC        Наочари маска од поликарбонат безбојни индиректна вентилацијапанорамски екран со антирефлектирачки
          Oчила - маска, проѕирни поликарбонатни
леќи, PVC оквир, дупчиња за воздух -
директна вентилација.
      Oчила за заварување и брусење,
двоен оквир со проѕирни и затемнетни
минерални леќи DIN5 Оквир од
свиткувачки PVC
       Наочари-маска од поликарбонат,
безбојни, индиректна вентилација,
панорамски екран со антирефлектирачки
ефект. Отпорни на змаглување и гребење
и отпорни на прскање од растопени метали.
           Очила затемнати кој се носат над очила со диоптер        Очила од поликарбонат екстра лесно со многу тенок оквир без метал        Очила од поликарбонат можат да се носат преку оптички очила бочна заштита УВ400 отпорни на гребење
          Очила затемнати кој се носат
над очила со диоптер
      Очила од поликарбонат , екстра лесно
со многу тенок оквир, без метал,
отпорни на гребење, замаглување,
антистатик.
      Очила од поликарбонат,
можат да се носат преку
оптички очила, бочна заштита,
УВ400, отпорни на гребење
          Очила од поликарбонат затемнети отпорни на гребењеUV заштита отпорни на замаглување        Очила од поликарбонат отпорни на гребаници странична и латерална заштита        Очила од поликарбонат со интегриран носен држач поликарбонатни крилца УВ 400 отпорни на гребење 1
          Очила од поликарбонат затемнети,
отпорни на гребење, UV заштита,
отпорни на замаглување,
екстра лесни, прилагодливи рачки.
      Очила од поликарбонат, отпорни
на гребаници, странична и латерална
заштита, проѕирни леќи отпорни на UV зраци.
       Очила од поликарбонат, со интегриран
носен држач, поликарбонатни крилца,
УВ 400, отпорни на гребење 1
                           
          Очила од поликарбонат со интегриран носен држач поликарбонатни крилца УВ 400 отпорни на гребење       Очила од поликарбонат спортски дизајн крилца од двострук материјал поликарбонатTPR. Отпорно против замаглување и гребење         Очила од поликарбонат отпорни на гребење странична и латерална заштита
          Очила од поликарбонат, со интегриран
 носен држач, поликарбонатни крилца,
 УВ 400 , отпорни на гребење
       Очила од поликарбонат, спортски
дизајн, крилца од двострук материјал
 поликарбонат TPR. Отпорно против
замаглување и гребење
       Очила од поликарбонат, отпорни
на гребење, странична и латерална
заштита