Слика за банер за внатрешни страни

52

Заштита на глава

       Бејзбол капа шлем за лателарна заштитаМатеријал полиетер памуксо голема прозрачност за поголема удобност.Внатрешнос        Заштитен сет за шумари што се состои од Шлем од полипропилен со висока отпорностУВ заштита       Заштитна кацига од АБС а со иновативен облик рефлектирачка трака за поголема видливост
      Бејзбол капа-шлем за лателарна
заштита. Материјал полиетер-памук,
со голема прозрачност за поголема
удобност. Внатрешност од полиетилен
со пена од материјал EVA за подобра
амортизација. 
      Заштитен сет за шумари што
се состои од - Шлем  од
полипропилен со висока отпорност,
УВ заштита - Антифони - Носач
на визир-Визир од челична мрежа 
      Заштитна кацига од АБС-а,
со иновативен облик, рефлектирачка
трака за поголема видливост.
       Заштитна кацига од поликарбонат модел планинарски кациги без визир за подобра прегледностконструирана за работа на висина 1000 VAC        Заштитна кацига отпорна на UV зрациелектрична изолација стандардна заштита        
      Заштитна кацига од поликарбонат.
модел планинарски кациги без визир
за подобра прегледност, конструирана
за работа на висина. Електрична
изолација до 1000 VAC.
       Заштитна кацига отпорна на UV
зраци, електрична изолација,
стандардна заштита.
       
       Панорамска маска за цело лицеполикарбонатен визир со видно поле од 210 степени внат        Поликарбонатен проѕирен визир со штитник полиамиден држач должина 20cm        Полумаска од ПП со додаден слој од ТПЕ со 2 затегнувачиза 2 филтри со висок капацитет
      Панорамска маска за цело лице,
поликарбонатен визир со видно
поле од 210 степени, внат. дел од
силикон, 3 мембрани за вдишување
1 за издишување. Иновативен заден дел.
      Поликарбонатен проѕирен визир
со штитник, полиамиден држач,
должина 20cm. Прилагодлив во 3
позиции. Носач за визир кои може
да се прицврсти на кацига.
      Полумаска од ПП со додаден слој
од ТПЕ со 2 затегнувачи, за 2
филтри со висок капацитет (филтри
се продаваат посебно).
      Филтер за панорамска маска со       Филтер за полумаска со ABEK заштита       Филтер за полумаска со PREP3 заштита
      Филтер за панорамска маска со
A2B2E2K2P3 заштита
      Филтер за полумаска со ABEK
заштита
      Филтер за полумаска со PREP3
заштита
      Маска за електролачно заварување со самозатемнувачки екранМоже да се користи за MIGMAGTIG                
      Маска за електролачно заварување
со самозатемнувачки екран. Може
да се користи за MIG, MAG, TIG
заварување со плазма, кај кое е
потребна заштита од DIN9 до
DIN13 - Маска за сите типови
на заварувањe