Слика за банер за внатрешни страни

52

Мантили

               131911762 151574063010705 8553442671986862461 n

           060108                                                                                       

    Работен медицински мантил со руска / класична  јака и долг ракав.

     65 % полиестер 35 % памук 210 гр./м2