Еднократна опрема

     Водоотпорни навлаки за чевли од неткаен полипропиленвисокоотпорно полиуретанско газиштепојачано    Водоотпорни навлаки за чевли полипропилен високоотпорно појачано  Еднократна неткаена полипропиленска хигиенска маска пакување 50 парчиња      
    Водоотпорни навлаки за чевли
од неткаен полипропилен, високоотпорно
полиуретанско газиште, појачано.
Паковање од 100пара. 
  Водоотпорни навлаки за чевли,
полипропилен, високоотпорно
појачано полиуретанско газиште,
пакување 50 пара
Еднократна неткаена полипропиленска
хигиенска маска, пакување 50 парчиња.
     
     Еднократна полумаска со мембрана за издишување школка од неткаени синтет    Еднократна полумаска со мембрана за издишување школка од неткаени синтетички влакна филтер  Еднократни капи од неткаен полипропилен пакување 100 парчиња      
     Еднократна полумаска со мембрана
за издишување, школка од неткаени
синтет. влакна, филтер FFP2. Пакување
10 парчиња.
   Еднократна полумаска со мембрана
за издишување, школка од неткаени
синтетички влакна, филтер FFP3.
Пакување 5 парчиња.
Еднократни капи од неткаен
полипропилен, пакување 100 парчиња.
Боја бела.
     
     Еднократни престилки од полиетилен 115cm x 70cm    Еднократни ракавици од нитрилбез пудра Еднократни ракавици од винил напудрени погодни за работи врзани со прехрана    
 
     Еднократни престилки од полиетилен,
115cm x 70cm, пакување 100 парчиња.
   Еднократни ракавици од нитрил,
без пудра. Заштита од хемикалии,
без алергиски реакции. Задоволува
услови за прехрамбена индустрија
AQL 1.5. Паковање од 200 и 300 пара.
Еднократни ракавици од винил,
напудрени, погодни за работи
врзани со прехрана. AQL 1.5.
Пакување 100 парчиња. 
     
    Еднократни ракавици од природна гума напудрени погодни за работи врзани со прехрана    Еднократни штитници за раце од полиетеленсо еласти
 Комбинезон изработен од микрофибер отпорен од прашина течност и вируси
   
 
    Еднократни ракавици од природна
гума, напудрени, погодни за работи
врзани со прехрана. AQL 1.5. Пакување
100 парчиња.
   Еднократни штитници за раце од
полиетелен, со еластична трака на
едниот и другиот крај, пакување од 100 ком
Комбинезон изработен од микрофибер
отпорен од прашина, течност и вируси.
Од двете страни располага со зајакнување
на висока густина со полипропиленски
филм со висока механичка отпорност.
     
    Комбинезон со качулка од неткаен материјал предно затворање со двострук преклопеластична лента    Комплет за посетители мантил капа маска навлаки за чевли        
   

Комбинезон со качулка од неткаен
материјал предно затворање со
двострук преклоп, еластична лента
за затегнување на глава, струк и
околу зглобови. Водонепропустливи
шевови, деконтаминација.

Еднократни маски во боја.

Паковање од 50 парчиња.

 

 

 

Комплет за посетители мантил,
капа, маска, навлаки за чевли.
Боја проѕирна.


Нитрилни ракавици без пудра.

Боја:розева

Паковање : 100 пара.

 Нитрилни ракавици без пудра .Боја : црна.Паковање од 200 пара.

Нитрилни ракавици без пудра.

Боја:црна.

Паковање:  200 пара.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             
    ПВЦ престилка .  

Престилка ПВЦ  120см x 90 см

Дебелина 3мм.